Menu

Review Mekx keuken Boerdonk

De afgelopen drie jaar hebben we twee keer een keuken bij jullie gekocht, de eerste voor onze eigen keuken en de tweede voor in onze nieuwe Bed&Breakfast. Dat wij de tweede keer weer bij Mekx uitkwamen was zeker het gevolg van onze goede ervaringen bij de eerste aankoop. We zijn vooral te spreken over de pragmatische wijze van meedenken. Niet alleen over de indeling en materiaalkeuze, maar ook bij de keuze van de apparatuur. Niet vasthouden aan 1 merk voor de apparatuur, maar zoeken naar het beste voor de betreffende keuken. En als er in de markt een goedkopere partij is, dan wordt dat medegedeeld en de klant de vrijheid gelaten om zelf de betreffende apparatuur aan te schaffen. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.
Ook het plannen en uitvoeren van de installatie van de keukens verliep vlot. Bij onze eerste keuken dreigde de levertijd niet gehaald te kunnen worden. Maar door jullie flexibele en coulante opstelling konden we alles nog op tijd in gebruik nemen.

Kortom, we zijn zeer tevreden over de door jullie geleverde keuken en service. Iedereen die het ons vraagt verwijzen wij graag en vol vertrouwen door naar Mekx.

Terug naar referenties..