Menu

Tevreden klant Uden

Wij hebben recent een keuken aangeschaft bij Mekx Keukens en zijn zeer tevreden over de totale begeleiding. Zowel van het eerste advies tot en met de nazorg.

Tijdens het eerste adviesgesprek werden wij zeer netjes te woord gestaan, werd goed geluisterd naar onze wensen en, wat voor ons zeer belangrijk was, werd ons niets opgedrongen. De gegeven adviezen waren goed onderbouwd en duidelijk zodat wij, leken als wij op dat gebied zijn, duidelijk wisten wat er bedoeld werd.

Tijdens de hele periode werden wij verder steeds zeer netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken waaronder een afwijking in het oorspronkelijke plan. Hierbij wist Mekx Keukens er zelfs voor te zorgen dat wij een betere luxere combi-oven kregen tegen dezelfde prijs als de oorspronkelijk afgesproken combi-oven.

Zowel het breekwerk in verband met het verwijderen van de oude keuken en tegels als het plaatsen van de nieuwe keuken, de betegeling en alle andere zaken werden op een zeer nette wijze uitgevoerd. Wij hebben nauwelijks overlast gehad van de werkzaamheden, die verricht moesten worden.

Ook de nazorg was zondermeer goed. Na de oplevering en bij het inrichten van de keuken constateerden wij een kleine tekortkoming (ontbreken steuntje plank). Dit werd nog de volgende morgen opgelost. Tevens werd na enkele maanden gecontroleerd of alles naar behoren functioneerden en werden kastdeurtjes, deur koelkast etc. nagekeken en waar nodig opnieuw gesteld.

Al met al zijn wij uitermate tevreden over Mekx Keukens en zouden wij iedereen Mekx Keuken aanbevelen indien met over wil gaan tot aanschaf van een nieuwe keuken.

Terug naar referenties..