Menu

Tevreden klant Mekx keuken Utrecht

Hi Paul, Ronald en Marleen,

We waren al langer op zoek naar een nieuwe keuken, maar vind maar eens een leverancier die bij je past, overal krijg je 20% korting als je deze week bestelt en het is allemaal hetzelfde. Via familie in Erp kwamen wij bij jullie terecht! En toen wisten wij het meteen: wij willen ook een keuken van Mekx!

Toen Paul bij ons in Utrecht kwam, had hij meteen een idee om de keuken groter te laten lijken door de keuken anders in te delen. Daar heeft hij Paul een mooie tekening gemaakt en toen waren wij helemaal verkocht.

We hadden in juli 2021afgesproken dat de keuken in november 2021 zou worden geïnstalleerd. We dachten toen nog niet aan leveringsproblemen. Maar in november bleek dat niet alle apparatuur leverbaar was. Ronald kwam wel op de afgesproken dag, maar niet met alle apparatuur. De rust zelve kwam hij met een collega de keuken binnen een dag monteren. En moest daarna twee keer terugkomen om de ontbrekende spullen te installeren. Dat alles met een goed humeur, en ons dan ook nog eens bedanken voor ons geduld.

Marleen kennen we alleen van de mail en telefoon, maar zo sympathiek en meedenkend!

Al met al zijn we heel erg blij dat we voor Mekx hebben gekozen. 

Bedankt Paul, Ronald en Marleen! Wij zijn echt ontzettend blij met onze nieuwe keuken, het is eerste klas vakwerk wat jullie met elkaar hebben geleverd. 

Groeten van Sylvie en Wim Maassen te Utrecht

Terug naar referenties..