Menu

Mekx keuken met eiland Veghel

Hallo Paul, Ronald en Marleen,

Via een Facebook post van een mooie keuken, kwam ik bij jullie terecht! We werden toch nieuwsgierig gemaakt door de mooie foto’s.

Met een duidelijke wens, wist Paul direct een mooie tekening te maken. We misten een 3D tekening, maar door de uitgebreide hulp en aandacht werden we toch over de streep getrokken. 

De werking tussen jullie drietjes is schitterend! Ondanks dat we weten dat jullie het enorm druk hebben, voelden we ons geen nummertje en werden álle vragen keer op keer beantwoord. Zelfs toen we het even niet meer wisten mbt de kleur van het blad en het deurtje zelf, werd er meegedacht door Marleen, om zo tot een passende oplossing te komen.

Ronald kenden we nog niet, maar hij maakte het 3-musketiers-eenheid compleet. De rust zelve kwam met een collega de keuken binnen 1 dag monteren. Wat een vak-mannen! En natuurlijk krijgt hij dan álle lof, want wat gaaf om dan eindelijk het resultaat te mogen aanschouwen!

Ook bij ons ging er (iets kleins) mis, maar dit werd direct opgepakt en tijdens de eerstvolgende werkdag opgelost. En dát is echte service!

Ja, we zijn heel erg blij dat we voor Mekx hebben gekozen. We hopen ze de komende 20 jaar niet meer nodig te hebben, maar als dat wel het geval is dan gaan we direct weer terug.

Bedankt Paul, Ronald en Marleen! Wij zijn echt KEI blij met onze keuken! 

Groetjes, 

Thijs en Suzanne Verhagen 

Terug naar referenties..